Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.
Bevroren gehaktballen uit de Airfryer zijn gemakkelijk en lekker en smaken net zo vers alsof je ze helemaal opnieuw hebt gemaakt! Probeer deze eens als je snel een heerlijke maaltijd nodig hebt… je familie zal er dol op zijn!
Het is geen geheim hoeveel ik van mijn airfryer hou. En het bereiden van diepvriesproducten is een game-changer geweest! Probeer eens wat meer makkelijke en heerlijke diepvriesproducten die in de airfryer zijn bereid, zoals deze friet, deze vissticks en deze pizzabroodjes!
Airfryer Bevroren Gehaktballen
Diepvriesproducten bestaan al heel lang, maar het is pas sinds kort dat ze zo lekker smaken! De heteluchtfriteuse heeft het spel veranderd als het gaat om diepvriesproducten. Ze zijn niet papperig en vochtig, maar ze zijn knapperig, vers en heerlijk! Zelfs overgebleven frietjes kunnen absoluut heerlijk smaken als je ze opwarmt in je heteluchtfriteuse… Veel meer geprobeerd, waar en lekkerder dan dat wordt het niet!
Deze diepgevroren gehaktballen worden gebakken in de airfryer en zijn keer op keer perfect. Ze zijn zacht van binnen en van buiten en kunnen in een handomdraai worden opgeklopt om te worden gedompeld in barbecuesaus als aperitief of op spaghetti voor uw familiediner. Er is geen reden waarom we geen snelle maaltijden kunnen krijgen en heerlijk. We hoeven niet de hele dag in de keuken te staan voor een goede maaltijd. Je verdient tenslotte een kans om aan tafel te zitten en te genieten van het eten!
Ingrediënten om Airfryer Frozen Meatballs te maken
Bereid u hiervoor voor. Je hebt één ding nodig om deze in je airfryer te maken. Dat is het! Wissel het af met verschillende gekruide gehaktballen die je in de winkel koopt, en ze zullen elke keer weer anders smaken! Bekijk de receptenkaart onderaan het bericht voor de exacte afmetingen.
- Bevroren Gehaktballen: Ik koop graag huisgemaakte gehaktballen of Italiaanse gehaktballen, afhankelijk van waar ik ze voor gebruik!
Hoe diepgevroren gehaktballen te koken in de Airfryer
Deze instructies zijn zo eenvoudig en gemakkelijk dat u uw kinderen de leiding kunt geven over dit deel van de maaltijd! Zij zullen de verantwoordelijkheid geweldig vinden, en jij zult de hulp geweldig vinden!
- Gehaktballetjes toevoegen: Leg de bevroren gehaktballetjes in het mandje van de lucht frituur.
- Kok: Sluit de mand en bak de gehaktballen 10 minuten op 400 graden Fahrenheit aan de lucht.
- Schudden: Schud het mandje halverwege, want dan worden de gehaktballen gelijkmatig gaar.
- Kok: Blijf nog 1-2 minuten koken als u wilt dat uw gehaktballen aan de buitenkant knapperiger worden.
- Eet op: Geniet als voor- of hoofdgerecht! Serveer met bbq-saus, marinarasaus, op spaghetti of in elk recept dat gehaktballen nodig heeft.
Kooktips voor heteluchtfriteuse
Zorg ervoor dat de bevroren gehaktballen van je Airfryer precies goed worden en volg deze snelle tips. Ze zijn handig bij het bereiden van elk recept in de heteluchtfriteuse!
- Overlaad de mand niet: Wanneer u uw heteluchtfriteusemand met voedsel laadt, wilt u er altijd voor zorgen dat uw voedsel niet overlapt met een ander. Doe een laag aan de onderkant. Wanneer je dit doet, wordt je eten gelijkmatiger gaar en heeft het geen extra doorweekte of extra knapperige delen. Als u meer porties kookt met minder erin, wordt uw eten beter!
- Schudden: Door je eten halverwege te schudden, wordt het gelijkmatiger gaar. Sla deze stap niet over!
- Opruimen: Maak het schoonmaken gemakkelijk door er wat olie op te spuiten voordat je je eten erin doet. Ze maken ook perkamentpapier met gaten erin, speciaal voor de heteluchtfriteuse als je de olie niet wilt gebruiken!
Restjes bewaren
Als je te veel bevroren gehaktballen in de airfryer hebt gekookt, bewaar ze dan in de koelkast in een luchtdichte verpakking. Ze gaan ongeveer 3-5 dagen mee. Verwarm ze weer ongeveer 5 minuten in de airfryer op 400 graden en smullen maar!
-
Leg de bevroren gehaktballetjes in het mandje van de airfryer.
-
Sluit de mand en bak de gehaktballen 10 minuten op 400 graden Fahrenheit.
-
Schud de mand halverwege om de gehaktballen gelijkmatig te garen.
-
Blijf nog 1-2 minuten koken als u wilt dat uw gehaktballen aan de buitenkant knapperiger zijn.
-
Geniet als voor- of hoofdgerecht! Serveer met bbq-saus, marinarasaus, op spaghetti of in elk recept dat gehaktballen nodig heeft.
Serveert: 6
calorieën323kcal (16%)Eiwit21g (42%)Vet26g (40%)Verzadigd vet10g (50%)Meervoudig onverzadigd vet2gEnkelvoudig onverzadigd vet12gcholesterol88mg (29%)Natrium69mg (3%)Potassium353mg (10%)Vitamine A9IUVitamine C1mg (1%)Calcium17mg (2%)Ijzer1mg (6%)
Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’ );
fbq( “init”, 1748581388781497 );
creditSource link