Chocoladeschilferkoekjesdeegrepen

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Maak je klaar voor deze chocoladekoekjesdeegrepen om een ​​favoriet te worden die je altijd maakt! Perfect romig en heerlijk (en zonder rauw ei), deze repen zullen worden verslonden door iedereen die het geluk heeft ze op te eten!

Als je dol bent op deze chocolate chip koekjesdeegrepen, dan moet je een aantal van mijn andere favoriete chocolate chip recepten proberen! Begin met deze oatmeal chocolate chip cookies, dit heerlijke chocolate chip bananenbrood en deze lekkere cookie dough dip!

Een stapel chocoladekoekjesdeegrepen. Een stapel chocoladekoekjesdeegrepen.

Een lezersrecensie

Absoluut heerlijk! Iedereen is er altijd dol op als ik ze maak. Elke keer weer perfect!

-Kystalyn

OK. Wie is er schuldig aan het eten van het koekjesdeeg elke keer dat je een partij koekjes maakt? Ik maak me daar elke keer behoorlijk schuldig aan. Het koekjesdeeg is het beste deel! Ik heb een manier bedacht om diezelfde heerlijke en romige koekjesdeegsmaak in dit recept te krijgen. Het fantastische aan deze repen is dat ze net als koekjesdeeg smaken! En ze zijn ei-loos. Ze zullen je dus niet ziek maken!

De eieren zijn vervangen door een van mijn favoriete ingrediënten… gezoete gecondenseerde melk. Het is het geheime ingrediënt in deze koekjesdeegrepen die het de beste smaak en een romige textuur geven. Het duurt wat je kent als koekjesdeeg en brengt het een paar inkepingen. En omdat dit “koekjesdeeg” -repen zijn, hoeven ze niet te worden gebakken! Dit recept is makkelijk en heerlijk.

Het beste van deze chocoladekoekdeegrepen is dat ze net als koekjesdeeg smaken, maar niet het rauwe ei hebben waar je je zorgen over maakt! Bekijk de receptenkaart onderaan het bericht voor de exacte afmetingen!

  • Boter: In dit recept heb ik ongezouten boter gebruikt die op kamertemperatuur is gebracht.
  • Bruine suiker: Gebruik lichtbruine suiker (verpakt) om de beste smaak uit deze koekjesdeegrepen te halen.
  • Vanille-extract: Voeg een scheutje vanillearoma toe met dit ingrediënt.
  • Meel: Bloem voor alle doeleinden werkt geweldig in dit recept!
  • Gezoete gecondenseerde melk: Dit is het geheime ingrediënt om deze koekjesdeegrepen perfect romig en heerlijk te maken!
  • Mini Chocolade Chips: Ik gebruik halfzoete chocoladeschilfers, maar je kunt ook melkchocolade of pure chocolade gebruiken als je dat liever hebt.
  • Romige Pindakaas: Romige pindakaas zal het beste mengen en de chocoladetopping een heerlijke en zachte textuur geven.
  • Melkchocoladestukjes: Deze worden gesmolten en bovenop gebruikt!
4 foto's die laten zien hoe je het deeg maakt en het in een pan drukt om repen te maken. 4 foto's die laten zien hoe je het deeg maakt en het in een pan drukt om repen te maken.

Dit recept is supereenvoudig en je hoeft alleen maar rekening te houden met de tijd die nodig is om de repen te laten afkoelen en op te zetten! Je zult zo blij zijn dat je de tijd hebt genomen om deze te maken! Ze zijn het wachten waard.

  1. Lijnpan: Lijn an 8×8 inch pan met bakpapier of aluminiumfolie en zet apart.
  2. Combineren: Meng in een grote mengkom boter en bruine suiker tot het luchtig is. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Voeg vanille toe tot het gecombineerd is.
  3. Mix en vouw: Zet de mixer op laag en wissel de bloem en de gezoete gecondenseerde melk af tot een geheel. Spatel er voorzichtig chocoladeschilfers door.
  4. Toevoegen aan pan: Druk het koekjesdeeg in de bodem van de 8×8 pan. Het zal plakkerig zijn, dus licht je handen lichtjes met bloem als dat nodig is.
  5. Chillen: Bedek je repen met plasticfolie en zet ze 3 uur of een nacht in de koelkast tot ze stevig zijn.
  6. Voeg topping toe en laat afkoelen: Om de topping te maken, combineer je de pindakaas en ½ kopje chocoladeschilfers in een magnetronbestendige kom. Roer elke 30 seconden tot een gladde massa. Giet en verdeel over de bovenkant van het gekoelde deeg en laat minstens 1 uur afkoelen tot het stevig is.
Het zijaanzicht van het chocolate chip koekjesdeeg op perkamentpapier, klaar om gesneden te worden. Het zijaanzicht van het chocolate chip koekjesdeeg op perkamentpapier, klaar om gesneden te worden.

variaties

Net als bij gebakken koekjes, kun je deze chocoladekoekdeegrepen veranderen om ze je eigen te maken! Hier zijn een paar ideeën voor jou!

  • Mix-ins- Je kunt de chocolate chips gemakkelijk verwisselen voor een andere mix-in naar keuze! Probeer wat heidereepjes, wat mini-m&m’s of zelfs heerlijke Reese’s Pieces!
  • Haver toevoegen: Als je erg favoriete koekjesdeeg is havermout chocolate chip probeer dat dan eens te maken met deze koekjesdeegrepen! Probeer ½ kopje bloem en 2 kopjes snelle haver te gebruiken in plaats van de 2 kopjes bloem. Jummie!
  • Topping: Strooi wat grof zeezout over je gesmolten chocoladetopping voordat het hard wordt. Dit voegt een heerlijke hartige smaak toe die past bij de zoete smaak van koekjesdeeg.

Het bovenaanzicht van chocoladekoekjesdeegrepen. Het bovenaanzicht van chocoladekoekjesdeegrepen.

Hoe te bevriezen voor later?

Je kunt van deze chocoladekoekdeegrepen wat extra maken en ze invriezen voor later! Dan heb je ze altijd bij de hand. Doe eventuele extra’s in een luchtdichte verpakking en label deze met de datum. Zet het in de vriezer en ze zijn ongeveer 2-3 maanden houdbaar. Als je klaar bent om ze op te eten, haal je ze eruit en laat je ze in de koelkast ontdooien.

Een stapel koekjesdeegrepen, de bovenste heeft er een stukje uit gehaald. Een stapel koekjesdeegrepen, de bovenste heeft er een stukje uit gehaald.


  • Bekleed een pan van 8×8 inch met bakpapier of aluminiumfolie en zet opzij.

  • Meng in een grote mengkom boter en bruine suiker tot het luchtig is. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Voeg vanille toe en zet in tot gecombineerd.

  • Zet de mixer op laag en wissel de bloem en de gezoete gecondenseerde melk af tot ze gecombineerd zijn. Spatel er voorzichtig chocoladeschilfers door.

  • Druk het koekjesdeeg in de bodem van de 8×8 pan. Het zal plakkerig zijn, dus licht je handen lichtjes met bloem als dat nodig is.

  • Bedek je repen met plasticfolie en zet ze 3 uur of een nacht in de koelkast tot ze stevig zijn.

  • Om de topping te maken, combineer je de pindakaas en ½ kopje chocoladeschilfers in een magnetronbestendige kom. Roer elke 30 seconden tot een gladde massa. Giet en verdeel over de bovenkant van het gekoelde deeg en laat minstens 1 uur afkoelen tot het stevig is.


Oorspronkelijk geplaatst op 1 september 2019
Bijgewerkt op 20 mei 2022

Serveert: 16

calorieën417kcal (21%)Koolhydraten57g (19%)Eiwit7g (14%)Vet19g (29%)Verzadigd vet10g (50%)Meervoudig onverzadigd vet1gEnkelvoudig onverzadigd vet4gTrans vet1gcholesterol28mg (9%)Natrium89mg (4%)Potassium170mg (5%)Vezel2g (8%)Suiker42g (47%)Vitamine A306IU (6%)Vitamine C1mg (1%)Calcium120mg (12%)Ijzer1mg (6%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Toetje

Keuken Amerikaans

trefwoord barrecepten, chocoladekoekjesdeegreep, koekjesdeegrepen

Opslaan

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’ );
fbq( “init”, 1748581388781497 );

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Flavourfair.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart