Easy Easy Carne Asada Nachos Recept

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Deze carne asada nacho’s zijn een heerlijke en gemakkelijke snack die stevig en vullend is! Serveer deze als bijgerecht, voorgerecht of hoofdgerecht! Wat je ook kiest, je gasten zullen het allemaal opslokken!

Ik ben dol op nacho’s van welke aard dan ook, omdat ze zo aanpasbaar zijn en iedereen in mijn familie het erover eens kan zijn! Probeer nog meer nacho-recepten, zoals deze dessert-nacho’s, deze airfryer-nacho’s of deze BBQ-kip-nacho’s.

Carne Asada Nachos Recept

Wie houdt er niet van nacho’s? Ze zitten boordevol kaas, ingrediënten en die laatste crunch van een perfect knapperige tortillachip. Je kunt ze bereiden als bijgerecht, aperitief of, in dit geval, een eenpansmaaltijd! (Wat gelijk staat aan eenvoudig opruimen). Ik vind het heerlijk als nacho’s boordevol eiwitten zitten, want het is als een eenpansmaaltijd voor mijn gezin. Dit recept is niet alleen eenvoudig, maar het smaakt ook heerlijk! Het bevat eiwitten, granen en groenten.

Ik bereid mijn carne asada graag aan het begin van de week en bewaar hem in mijn koelkast om onderweg voor dit soort recepten te gebruiken. Dan, als ik deze ga maken, is het vlees al gaar en klaar om te gaan, en ik hoef deze alleen maar bij elkaar te gooien. Deze wil je niet missen! De carne asada is zo mals en sappig. Het tilt deze nacho’s echt naar een hoger niveau.

Ingrediënten Carne Asada Nachos

Dit is een uitstekende optie voor een snack die je meteen zal vullen. Gooi ze bij elkaar, wacht tot ze gebakken zijn, en voila… Je hebt iets lekkers om van te smullen. Bekijk de receptenkaart onderaan het bericht voor de exacte afmetingen.

  • Een recept van carne asada: Maak deze carne asada van tevoren zodat je de nacho’s snel in elkaar kunt zetten.
  • Tortilla chips: je kunt deze in de winkel kopen of er zelf een maken met dit recept.
  • Cheddar kaas: Ik gebruik graag vers geraspte cheddar kaas uit het blok, zodat het heel goed smelt.
  • Groenten: Roma tomaat, jalapeños, rode ui, avocado
  • Beleg: Guacamole, zure room en koriander

Hoe maak je Carne Asada-taco’s

Het maken van de carne asada is het meest tijdrovende onderdeel, en zelfs dat is makkelijk. Zodra uw vlees gaar is, zult u binnen een paar minuten genieten van deze nacho’s! Genieten van!

  1. Maak Carne Asada: Bereid het verstrekte carne asada-recept voordat u de nacho’s in elkaar zet.
  2. Voorbereiding: Verwarm je oven voor op 375 ° Fahrenheit. Spuit een grote bakvorm in met kookspray met antiaanbaklaag.
  3. Smelt kaas: Verdeel de tortillachips gelijkmatig over de voorbereide pan. Strooi de kaas over de frites en zet de pan ongeveer 5-7 minuten in de oven om de kaas te laten smelten. Let goed op, zodat de kaas niet verbrandt.
  4. Toppings toevoegen: Hak de carne asada en leg deze op de chips samen met de tomaat, rode ui, guacamole, zure room, avocado en andere gewenste toppings.

Toppings

Carne asada nacho’s zijn het meest veelzijdige dat je kunt maken! Verander de kaas en alle toppings en je hebt een heel ander gerecht! Hier zijn enkele ideeën voor u:

  • Kaas: Ik gebruik graag een scherpe cheddar kaas om op mijn frites te smelten, maar ik denk ook dat een scheutje queso er heerlijk over is!
  • Eiwit: Je kunt carne asada als het enige eiwit gebruiken, maar soms vind ik het ook leuk om een ​​beetje gebakken spek of zelfs wat zwarte bonen toe te voegen.
  • Garneer: Ik gebruikte verse koriander, zure room of guacamole, maar ik vind het ook heerlijk om wat gesnipperde groene uien of wat pico de gallo te strooien. Strooi er wat zout en zwarte peper over en het is extra lekker!

Kun je overgebleven nacho’s opwarmen?

Heb je carne asada nacho’s over, maar weet je niet zeker of ze de volgende dag net zo lekker zullen smaken? Met deze instructies zullen ze dat doen!

  • Als je klaar bent, bewaar je je nacho’s in een luchtdichte verpakking en zet je ze in de koelkast. Als je klaar bent om ze te eten, kun je ze opwarmen in je oven. Haal ze uit de koelkast en leg ze op een bakplaat en dek ze af met aluminiumfolie. Kook ze 15 minuten op 225 graden of tot de kaas gesmolten is.


  • Bereid het verstrekte carne asada-recept voordat u de nacho’s in elkaar zet.

  • Verwarm je oven voor op 375 graden Fahrenheit. Spuit een grote bakvorm in met kookspray met antiaanbaklaag.

  • Verdeel de tortillachips gelijkmatig over de voorbereide pan. Strooi de kaas over de frites en zet de pan ongeveer 5-7 minuten in de oven om de kaas te laten smelten. Let goed op, zodat de kaas niet verbrandt.

  • Snijd de carne asada en leg deze op de chips samen met de tomaat, rode ui, guacamole, zure room, avocado en andere gewenste toppings.



Serveert: 6

Portie1bekercalorieën828kcal (41%)Koolhydraten86g (29%)Eiwit19g (38%)Vet48g (74%)Verzadigd vet14g (70%)Meervoudig onverzadigd vet14gEnkelvoudig onverzadigd vet16gTrans vet1gcholesterol49mg (16%)Natrium634mg (26%)Potassium569mg (16%)Vezel10g (40%)Suiker3g (3%)Vitamine A691IU (14%)Vitamine C10mg (12%)Calcium418mg (42%)Ijzer2mg (11%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Voorgerecht, Diner, lunch

Keuken Mexicaans-

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’ );
fbq( “init”, 1748581388781497 );

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Flavourfair.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart