Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.
Deze sopapilla cheesecake-repen hebben de lekkerste flakey, kaneelsuikerkorst aan de boven- en onderkant. Daartussenin zit een romige cheesecake-vulling waar iedereen gek van zal worden!
Ik hou van een heerlijke dessertreep! Ze zijn gemakkelijk en perfect voor elke gelegenheid. Probeer enkele van mijn andere recepten, zoals deze Neiman Marcus-repen, deze heerlijke bananenbroodrepen, of een van de meest populaire recepten, deze kersentaartrepen!
Wat IS een Sopapilla Cheesecake Bar?
Ik ben hier om je te vertellen over je nieuwe toekomstige favoriete dessert. Een sopapilla cheesecake reep is gemaakt voor iedereen die van kaneelsuiker en cheesecake houdt. Je WEET dat ik een speciaal plekje in mijn hart heb voor cheesecake, dus dit recept werd al snel mijn favoriet! De buitenste korst is gemaakt van enkele halve maanrollen (wat deze supergemakkelijk maakt). Tussen de korst zit een heerlijk romige roomkaasvulling.
Zodra je de repen in elkaar hebt gezet, besprenkel je ze met kaneel en bak je ze tot in de perfectie. Deze zijn zo lekker dat je misschien de hoeveelheid wilt verdubbelen als je ze meeneemt naar een feest of bijeenkomst. Die van ons worden zo snel opgeslokt dat ik soms niet eens de kans krijg om seconden te hebben. En ja, je MOET er meer dan één hebben. Je zult me later dankbaar zijn. Zij zijn Dat goed.
Ingrediënten voor Sopapilla Cheesecake Bars
Deze ingrediënten zijn zo eenvoudig en waarschijnlijk heb je de meeste van deze dingen al in je keuken en voorraadkast. Bekijk de receptenkaart onderaan het bericht voor de exacte afmetingen.
- Crescent Roll Deeg: Makkelijker dan een toetje maken met cresentroldeeg wordt het niet!
- Roomkaas: Ik laat mijn roomkaas graag zitten voordat ik ermee bak, omdat het helpt om soepel te mengen.
- kristalsuiker: Dit zal de roomkaasvulling zoeter maken en het zal die kaneelsuiker topping creëren.
- Vanille-extract: Voeg een scheutje vanillearoma toe met dit extract.
- Zout: Het zout zal alle smaken in de sopapillarepen versterken.
- Boter: ik gebruikte gezouten boter voor dit recept.
- Gemalen kaneel: Dit is de kers op de taart. Het onderscheidt deze sopapilla-dessertrepen echt en smaakt zo heerlijk met de romige vulling!
Hoe maak je Sopapilla Cheesecake Bars
Dit dessert is super makkelijk en je kunt ze van tevoren maken! Bewaar ze gekoeld in je koelkast totdat jij en je gasten klaar zijn om ze op te eten!
- Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 350 ° F. Spuit een 9×13 pan in met panspray en zet opzij.
- Pers deeg: Open een rol halve maanrollen en rol uit. Druk op de bodem van de pan en knijp de naden samen.
- Combineer vulling: Voeg in een middelgrote kom de roomkaas en 1 kopje suiker toe. Klop met een handmixer op middelmatige snelheid tot een gladde massa en er geen klontjes roomkaas achterblijven. Klop de vanille en het zout erdoor tot het volledig is opgenomen.
- Verspreiding: Verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig over het halvemaanvormige deeg. Open de tweede rol halvemaandeeg en leg deze over de roomkaas, waarbij je de naden opnieuw samenknijpt.
- Voeg boter en kaneel toe: Sprenkel de gesmolten boter gelijkmatig over de bovenkant van het deeg. Meng in een kleine kom de resterende ⅓ kopje suiker met de gemalen kaneel. Strooi de bovenkant van de boter erover.
- Bakken en koelen: Bak 35 minuten, tot de kaneelsuiker een korstje op het deeg vormt. Koel 30 minuten voordat u de sopapilla-repen afdekt en koelt gedurende ten minste 2 uur voordat u ze serveert.
wissels
Je kunt een paar dingen veranderen en toch deze sopapillarepen heerlijk maken! Hier zijn een paar suggesties voor u!
- Wat als ik geen halvemaanrollen heb? Als je geen halvemaanrolletjes hebt, kun je in plaats daarvan ook gekoeld bladerdeeg gebruiken.
- Kan ik lichte roomkaas gebruiken? Ik zou een roomkaas kiezen met een hoog vetgehalte zodat de vulling lekker dik blijft.
- Lieve schat: Als je dit authentieker wilt maken dan het originele sopapilla-recept dat zijn oorsprong vindt in New Mexico, kun je er wat honing op druppelen!
Restjes bewaren
- Moeten sopapilla cheesecake repen gekoeld bewaard worden? Ja! omdat ze een roomkaasvulling hebben, moeten ze in je koelkast worden bewaard. Doe ze in een luchtdichte trommel en ze blijven 3-4 dagen goed.
- Kun je sopapilla cheesecake repen invriezen? Ja! Deze bevriezen heel goed. Ontdooi ze gewoon een nacht in de koelkast voordat je ze serveert.
-
Verwarm de oven voor op 350 ° F. Spuit een 9×13 pan in met panspray en zet opzij.
-
Open een rol halve maanrollen en rol uit. Druk op de bodem van de pan en knijp de naden samen.
-
Voeg in een grote kom de roomkaas en 1 kopje suiker toe. Klop op middelhoge snelheid tot een gladde massa en er zijn geen klontjes roomkaas meer. Klop de vanille en het zout erdoor tot het volledig is opgenomen.
-
Verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig over het halvemaanvormige deeg. Open de tweede rol halvemaandeeg en leg deze over de roomkaas, waarbij je de naden opnieuw samenknijpt.
-
Sprenkel de gesmolten boter gelijkmatig over de bovenkant van het deeg. Meng in een kleine kom de resterende ⅓ kopje suiker met de gemalen kaneel. Strooi de bovenkant van de boter erover.
-
Bak 35 minuten, tot de kaneelsuiker een korst op het deeg vormt. Koel gedurende 30 minuten alvorens af te dekken en in de koelkast gedurende minstens 2 uur alvorens te serveren.
Serveert: 12
Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’ );
fbq( “init”, 1748581388781497 );
creditSource link